Színváltás: |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Linkbeszúrás a fórumba - segítség |
| Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.17 16:05:55 (K) 718. |
| Sőt, fekete és fekete között is van különbség (hogy én mennyi gyönyörű fekete kisgyereket láttam Londonban!) | |
| Előzmény: 716, Zsenge | |
| Zsenge | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.17 15:13:20 (K) 717. |
| Egy 85 éves férfi elmegy az orvoshoz a szokásos éves felülvizsgálatra. Az orvos sperma vizsgálatot is előír, és átad a férfinak egy üveget, hogy vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát. A 85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az üveget, éppen olyan tisztán és üresen, mint ahogy előző nap elvitte. Az orvos megkérdi, mi történt. A férfi mesélni kezdi: Hát doki, a következő történt. Előszö rmegpróbáltam a jobb kezemmel,de semmi. Aztán megpróbáltam a bal kezemmel, még mindig semmi. Akkor megkértem a feleségemet, hogy segítsen. Ő is megpróbálta a jobb kezével, aztán a bal kezével, még mindig eredménytelenül. Aztán megpróbálta a szájával, először úgy,hogy bent volt a protézise, aztán úgy is, hogy kivette a fogsorát de még mindig semmi. Még Julist is hívtuk a szomszédból, és ő is megpróbálta. Először két kézzel, aztán a hóna alá fogva, sőt, még a térde közé szorítva is próbálkozott . Az orvos döbbenten kérdezi: Megkérte a szomszédasszonyát?" -Hát igen, feleli az öreg. De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg fedelét." |
|
| Zsenge | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.17 14:31:05 (K) 716. |
| Ismeretlen fekete bölcs írása dél-afrikai fehér szomszédja ajtajára Mikor megszületek, fekete vagyok. Mikor felébredek, fekete vagyok. Mikor rosszul vagyok, fekete vagyok. Mikor lesülök a napon, fekete vagyok. Mikor fázom, fekete vagyok. Mikor meghalok, fekete vagyok. De TE! Mikor megszületsz, rózsaszín vagy. Mikor felébredsz, fehér vagy. Mikor rosszul vagy, zöld vagy. Mikor lesülsz, piros vagy. Mikor fázol, kék vagy. Mikor meghalsz, lila vagy. És még van pofád engem színesbőrűnek nevezni? (saját tapasztalat: a fekete gyerekek sem feketén születnek, a kisfiúknak csak egy szerve fekete, és ha arra gondoltál , akkor jól gondoltad.)
|
|
| Dorka | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.15 18:27:56 (V) 714. |
| Az agresszív kismalac áthajt a piroson.Megállítja a rendőr és ezt mondja: -Kismalac ez a piros lámpa 5000 Ft-odba fog kerülni. -Nem kell !!! |
|
| erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.14 17:50:47 (Szo) 713. |
Nem feltétlenül ebbe a topicba való (mert maximális tiszteletem a srácnak), de ezek a képek egy mai 100 Folk Celsius-koncerten készültek. ![]() ![]()
|
|
| Pluto | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.10 23:29:33 (K) 711. |
| Cigányzenekart kérdezik: -Hát Gazsi bácsi szoktatok e E dúrban játszani? -Hoááá, Szoktuk -És Gazsi bácsi, A-ban szoktatok-e játszani? -Hoáá, abba izss -Na és Gazsi bácsi, D-ben szoktatok-e játszani? -Neem, déébe aalszunk A cigány meg a fia tolja az úton a biciklit, amin van egy jó nagy zsák! Megállítja őket a rendőr, és kérdezi -No, Kálmán, mi van abban a zsákban? -Háá, főd! -Nem hiszem én azt, had lássam csak! Hát a cigány kinyitja a zsák száját, és hát csakugyan föld volt benne. Erre a rendőr -No jól van Kálmán mehettek! Mikor elment a rendőr, Kálmán így szól a fiához: -No látodé fiam, így kő biciklit lopni! A székely meg a fia kaszálnak a réten, mire a székely megkérdezi a fiától hogy mennyi az idő. A fiú válaszol. -5 perc múlva 8 óra, ídesapám Mire a székely odamegy, és lekever egy iszonyatos pofont a fiának, és emígyen szól -Ídesfiam, én nem azt kérdeztem hogy mennyi lesz az idő, hanem azt hogy mennyi az idő most! |
|
| Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.09 13:17:50 (H) 710. |
Rövid,kielégítő válasz.
|
|
| Előzmény: 709, erga | |
| erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.06 10:54:46 (P) 709. |
|
|
| Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.04 19:40:56 (Sze) 708. |
huh...
|
|
| Előzmény: 707, erga | |
| erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.04 15:20:37 (Sze) 707. |
| The final countdown | |
| erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.04 15:16:32 (Sze) 706. |
Happy birthday
|
|
| Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.02 10:09:16 (H) 705. |
| Valamint: Meghal az öreg Rotchild, a temetésen az egybegyűltek megdöbbenve veszik észre, hogy egy ismeretlen fiatal zsidó a sír mellett tépi a ruháját, szórja a földet a fejére, átkozódik és zokog keservesen. Odamennek hozzá: - Miért gyászol ennyire, talán ön is a családhoz tartozik? - Dehogy - zokogja a zsidó. - Épp ezért sírok.
|
|
| Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.07.02 10:05:09 (H) 704. |
Heheh...![]() Látom, mennek az etnikai viccek, akkor elsütök én is egy klasszikust: Stevie Wonder-rel készítenek interjút a rádióban. - Mondd, Stevie, nem zavar a színpadon, hogy vak vagy? - Áh, egyáltalán nem. Az sokkal jobban zavarna, ha néger lennék. |
|
| Előzmény: 703, Zé | |
| Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 22:31:07 (Csü) 703. |
| A rabbihoz elmegy az adóellenőr. Gondolja, megvicceli az öreget: - Rabbikám, mit csinálnak a gyertyákról lecsöpögő viasszal? - Elküldjük a gyertyagyárba, cserébe alkalmanként küldenek nekünk egy kis gyertyát. - És mit csinálnak a kenyérmorzsával? - Összegyűjtjük, elküldjük a pékségnek és néha-néha kapunk egy kis cipót ajándékba. - És mihez kezdenek a körülmetélésnél levágott fitymákkal? - Összeszedjük, elküldjük az APEH-hoz, azok meg időről-időre kiküldenek hozzánk egy kis f@szt. ![]() |
|
| Zé | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 17:35:09 (Csü) 701. |
Ha most ilyen nap van ...Nyulat lop a cigány, bedugja a zsákba, s indulna haza, de jön a rendőr és megállítja. - Mi van a zsákban? - Csak egy döglött nyúl, kapitány úr. - Na, nyissa csak ki azt a zsákot! A cigány kinyitja a zsák száját, a nyúl kiugrik, és elszalad. - Dik mán, hogy szalad, oszt viteti magát! |
|
| Az Utolsó Európai | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 16:10:49 (Csü) 700. |
Jah...![]() Meg az a másik, amit lehet mindenki ismer már, de így teljes: Cigány úszni tanítja a fiát. Fogja, bedobja a tóba aztán kiabál neki: - Vazzeg, kapálódzzá'! Mondom, kapálódzzá', vazzeg! (legyint) Há' vazzeg...! |
|
| Előzmény: 699, benzol | |
| benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 15:54:09 (Csü) 699. |
| Ha már etnikum, egy legkegvésbé sem PC, annál inkább életszerű vicc: Gazsi vezetni tanul (figyelem, nem utópia, kb. két éve eltörölték a nyolc általánost, mint kritériumot!). Megszólal az oktató: -Ez milyen tábla volt itt az előbb? -Há', allommóniumm? Vissatolatok írte!
|
|
| Előzmény: 694, Az Utolsó Európai | |
| P.Zs. | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 15:09:14 (Csü) 698. |
Még a végén megsajnálom szegényt...![]() ![]()
|
|
| Előzmény: 696, erga | |
| erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 13:10:04 (Csü) 696. |
Hálátlan királylány
|
|
| erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.06.28 12:29:51 (Csü) 695. |
| Pistike késve ér be angolórára. Mire a tanárnő: - Have you missed the bus? - No, I have bassed the miss.
|
|
| Előzmény: 694, Az Utolsó Európai | |
| << < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 > >> |
|