| Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.17 21:09:04 (Sze) 1584. |
A meggyőzőképességeddel semmi gond . Csak arra mondtam viccből, hogy én itt szenvedek, Te meg ilyen finomságokkal jössz nekem, hogy: "Valószínűleg ez lesz az egyetlen Illés cluBOSCH buli Kisorosziban, ahol talán Lajos még egy Szemétdombot és egy Oh, kisleányt is eljátszik nekünk." Én bízok a mi drága Lajosunkban, no meg abban is, hogy még hallani fogom, fogjuk Tőle élőben is ezeket a kíváló dalokat egyszer.Szombat esti láz lesz szombaton a Duna Tv-n.
|
|
| Előzmény: 1575, Oszi | |
| Oszi | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.05.17 09:34:27 (Sze) 1575. |
Ennyire rossz lenne a meggyőzőképességem ![]() ![]() Azért megpróbálkozom mégegyszer, hátha a fordított pszichológia sikeresebb lesz. Lilluka, szigorúan tilos eljönnöd az említett buliba! Beszélek is mindjárt a szüleiddel, meg Lilikével is, hogy ők is tiltsák meg Neked a részvételt, és nagyon szigorú büntetéssel próbáljanak meg elrettenteni attól, hogy a züllött cimboráiddal egy lázadó, hosszú hajú banda koncertjére menj, ahol azt üvöltik a színpadon, hogy "Fáj-fáj-fáj!!!"Egyébként meg ... nem is lesz olyan nagy buli, meg az eső is esni fog, és a nagy tömeg még a kezdés előtt hazamegy, akárcsak Csíkszeredában a nyáron. Szóval semmi értelme a próbálkozásnak, úgysem engedlek el! Erről nem nyitunk vitát, punk-tum!!!--- Ha még mindig NEM a válaszod a bulira, akkor kérlek válaszold meg a következő kérdésre! Lilluka, ugyanazt válaszolnád-e erre a kérdésre, mintha azt kérdezném Tőled, hogy eljössz-e június végén Kisorosziba az Illés cluBoschok bulijára ? (Kötelező válaszolnod. IGEN-nel vagy NEM-mel válaszolhatsz, a TALÁN meg ESETLEG érvénytelen szavazatok, ezesetben újra felteszem a kérdést. )ui: Most már mehetek pszichológusnak?
|
|
| Előzmény: 1573, Lilluka | |
| << 1 >> |
|